Kundetilfredshed banker

Der er forskellige tilfredshed med bankerne. Nogle banker slæber et spor af utilfredse kunder efter sig. Mybanker har lavet et index med tilfredshed i banker.

Der er mange forskellige udgifter, der findes i danskernes privat økonomi. I ens budget er der f.eks. a-kasse. Men der er en masse steder, hvor vi kan spare udgifter. Her er en række gode finter, som du kan læse uden det koster noget.

Engagement, Par, Romantik, Cykel, Lykke

Den nemmeste måde for os til at blive mange millionær på, er igennem en pensionsordning. Det postulerede en lærd person nøgternt. For langt de fleste er det statistisk set den mest plausible metode at blive kapitalstærk på. Så du bør spekulere på, at sætte sig mere ind i alderspension, med de spændende potentialer, der er i din private pension.

Forsikringer er det du får i håbet om, aldrig nogensinde at få brug for dem. Du skal nøje tænke over dine nødvendige behov og ikke blindt gøre som alle de andre. Der er nok forsikringer, du egentlig ikke behøver eller som du kan være foruden. Det er en reel risiko, du må leve med. Når du har fravalgt, så gælder det om at tage dine forsikringsdækninger ned til et minimumsniveau. Skal din fritidshus forsikring kun dække f.eks. 85.000 kroner og kan du nøjes med en egen betaling på 9.000 kroner, hvis dit hus nedbrænder ?

Banker er også en post, hvor der ofte er nemme penge at finde. Afvigelsen mellem de mest dyrebare og de billigste banker er uovertruffen. Vi hører om, op mod 3.200 kr om måneden for en median husstand og boliglån. Lån til køb af rækkehus er det største køb, som mange møder i hele sit liv. Lån er i den grad noget man skal være fokuseret på, hvis du skal tune din private finanser. Et er renter, men også dagskursen er meget vigtig. Lånomlægning er en ting, som kan forskønne din økonomiske formåen. En vigtigere parameter er afventning af lån. Lån kan forbindes med med forcering af tid. Hvis man kan vente for eksempel 13 mdr. med at låne penge og i stedet spare tilsvarende op i perioden, så får du både nedbragt gælden, men også rente udgifterne.

Er du medlem hos en fagforening, så har du adgang til en række medlemstilbud. Du kan også overveje at melde dig ud. Der er hurtige at spare på en billig fagforening. Nogle lønmodtagere har automatisk fagforeningsvalg gennem lønaftalen. Men man kan prioritere kun at have en arbejdsløshedskasse. Fagforeninger kan hjælpe dig med forsikring og sundhed – så overvej om det er det klogeste at udmelde dig, hvis du haroplever fx kritisk sygdom.

Fødevarer er den del i din private finanser, som udgør den aller største andel. Visse folk kan fungere for et ultra lille rådighedsbeløb, hver md, så er der andre, som køber for gigantiske summer på fx eksklusiv take-out. En ting er når du køber mad ude på enten restaurant eller take away – men den rigtig store problematik er den mad du køber og laver derhjemme. I dette tilfælde er der det normale madkøb i supermarkederne, som man slæber hjem. Desværre er mange underlagt for ekstrakøb, der har den konsekvens at kassekvitteringen bliver længere. Et råd er, at du shopper dine dagligvarer via nettet, via de nye webbaserede supermarkeder. Der kan man både købe normale madindkøb, men samtidig også de dejlige innovative tilbud på måltider i kasser.

Du bør altså beregne dine penge, så du nedskærer indenfor alle dele af din husstandsøkonomi. Så kan du ende op med at være i besiddelse af et langt større slutbeløb til de skægge ting i hverdagen. Mange tak fordi du så med.